Language: Norwegian | English

Personvern erklering

For å holde hotellet i gang er vi nødt til å samle inn litt personverndata. Her kan du lese om hvilken personverndata vi samler inn, hva den brukes til og hvordan vi samler den inn.

Hvilken personlig data samler vi inn?

Vi samler inn så lite personlig data som vi må og vi samler derfor inn følgende data.

Lovlig grunn for behandling av personlig data

Vi anseer at vi har lov til å behandle personlig data i hendhold til GDPR Artikkel 6.1(b) og Artikkel 6.1(f).

6.1(b) Nødvendighet til å behandle data for å utføre en kontrakt
Når du som gjest gjør en reservasjon hos oss må det ansees at det inngås en kontrakt mellom deg og oss. Vi anseer at kontrakten opphører automatisk når du som gjest har sjekket ut av våre eiendom.
Vi må derfor ha mulighet til å bruke personopplysningene til følgende
6.1 (f) Legitime Interesser

Vi og du har en del interesser som må ivaretas, det ansees at vi må behandle data for å kunne utføre følgende oppgaver.

Vi kommer ikke til å bruke dine personopplysninger til annet enn formålet ved oppholdet ditt. Personlig data som ansees som høy risiko vil bli kryptert så snart dette lar seg gjøre og ikke er motstriden med annen lov.

Hvem deler vi dine personopplysninger med?

Vi deler aldri ut personopplysningene til andre enn det som er nødvendig for å oppnå formålet med oppholdet ditt. Vi deler forskjellige deler av dine personopplysninger med følende leverandører.

Hvordan samler vi inn personopplysningene?

Vi samler inn personopplysninger gjennom telefonsamtaler, epost, nettsiden vår, OTA (Online Travel Agency) eller GDS (Global Distribution System).

Rett til innsyn og bli slettet.

Vi har ingen problem med å gi deg tilgang til dine personopplysnigner, ta kontakt med oss så kan vi levere dette innen 30 dager. Gi oss også beskjed dersom du ønsker å bli slettet fra vår database, så skal vi slette alt som vi kan slette så lenge ikke annen lov forhindrer oss i å gjøre dette.