SisteSep-17Aug-17Jul-17Jun-17May-17Apr-17Mar-17Feb-17Jan-17Dec-16Nov-16Oct-16Sep-16


Hva skjer på Jordal i høstferien?

Vi i Frigo kjenner jo Rune godt, han var innom kontoret og fortalte om alt som skulle skje på Jordal. Her kommer et raskt intervju med mannen med så mange talenter!

Hva skjer på Jordal i høstferien Rune?
Det skal jeg fortelle deg, vi har et skikkelig bra tilbud! Vi har åpent hver eneste dag fra 12 - 19. Det er sju timer hver eneste dag. Det blir masse tid til å "pracce" på de tricksa du ikke har satt og siste sjangs til å prøve før vi stenger for vinteren! 

Hvorfor skal man komme ned dit? 
Fordi det er et br miljø og så har jeg jo masse stash som jeg låner ut, det er jo perfekt for de som bare er hypp på å teste. Det er gratis! Du trenger ikke ha scoot eller rulleskøyter fra før. For de som ikke har sett det enda så har vi en gigantisk tønnegrill så den tenkte vi å fyre opp hver eneste dag! Det blir masse skating i parken og masse grilling! Det blir fett! 

Har du en oppfordring? 
Kom ned på Jordal og lån gratis utstyr, og husk at alle under 15 må bruke hjelm. Jeg gleder meg til å se deg når du lander trickset for første gang og tar victorylaps i parken! 

Hva skjer med pallene Rune?
Ehm, vil bare si at vi har fått noen nye benker så man kan enten nyte høstværet, eller kan man ta seg en pause på de. Det er chill. Jo, også representerer pallene at på Jordal ere ingen vinnere og tapere, her er alle på pallen! 

Noen shoutouts?
Jordal Rulleklubb, Enur & alle kidsa som stadig blir flinke til å bruke søpplekassene!

Høstferie! Mer tur!

Sommerprogram

Da er ventetiden over! Våren har ankommet, skiene er pakket bort, stavene stuet vekk. Kulelagrene har blitt smurt og skateboardene har begynt å rulle på Jordal. Fotballene fyker i krysset på Rudolf Nilsens Plass, og de blå bysyklene er å se i gatene igjen.  Hva blir vel mer naturlig da enn å slippe programmet for sommeren? Ingenting. Så her kommer det som krever påmelding!

Alt er gratis!

Allerede noen få dager etter at sommerferien har begynt så reiser Ungdomskolonien ut på Husbergøya og skal være der fire dager, stappfulle med aktiviteter. Her kan du fiske, du kan bade, du kan prøve standup padleboard, du kan kjøre motorbåt eller du kan slappe av å seile og nyte vinden som motor!
Ungdomskolonien er fra Søndag 25/06 - Onsdag 28/06 og alle ungdommer 7. - 10. trinn som har tilknyttning til Bydel Gamle Oslo kan søke om plass!

Sommerklubben som for øvrig er sommerens vakreste eventyr faller i år i uke 26, 27 & 28! Vi har base på Rudolf Nilsens Plass og drar på dagsturer hver eneste dag. Vi bader, padler kano, kjører båt og går turer i skogen. Husk å merk i kommentarfeltet hvilke uker du søker! Sommerklubben er for alle barn i Bydel Gamle Oslo som går i 1. til 7. klasse. Miniklubben er 1. - 3. trinn og Juniorklubben 4. - 7. trinn. Søk nå!

Uken før skolestart arrangerer vi Koloni for Junior 4.- 6.trinn på Husbergøya. Mandag 14.08 - Fredag 18.08 bor vi på Husbergøya og nyter sensommeren! Søk om plass nå om du liker å bade, vil få nye venner, kjøre båt og vil fiske!

Sommerklubben uke 26,27 & 28!
Koloni Ungdom 7. - 10. trinn  25/06 - 28/06
Koloni Junior 4. - 6. trinn 14/08 - 18/08

Søk om plass her! 

Sommerprogram og ny medarbeider

Vi var så heldige og fikk snakke litt med Marte og Sebastian. 

Vi i redaksjonen er jo veldig glade i Karl Johan (humorprogrammet på NRK1) og spørsmålet "Hva er du aktuell med om dagen?"

Hva er du aktuell med om dagen Marte?
Nå er jo vinteren på hell og vi har begynt å se vårtegn, så skoleturene våre skifter litt fra fokus på langrenn og vinter mot vårtegn og turer i skogen. Også har begynt å jobbe med sommerprogrammet da. Grafikkavdelingen er godt igang med produksjon av informasjonsmatriell. Vi regner med at vi skal ha påmeldingene oppe til over påske. Så da håper vi på mange søknader både til sommerklubb og koloni for både Junior og Ungdom sier Marte med et smil. Sommerklubben er så vannvittig gøy, du bør glede deg sier Marte og ser på Sebastian. 

Hørt mye bra om det sier Sebastian idet han setter kaffekoppen på bordet. 


Hva er du aktuell med om dagen Sebastian?

Jeg er jo aktuell med at jeg er ny her på FRIGO, og skal vikariere litt her. Det er jo utrolig gøy å få lov til å jobbe med så mange flotte mennesker og barn, også lærer jeg jo litt og da, men jeg skal nok lære bort noen triks også sier han lurt. 

Hva har vært høydepunktene så langt? 

Det er så mange høydepunkter, vinterferie turen var jo veldig fin, også er det kult med hvordan vi kan stå på ski på skullerud på tirsdag og dra til bygdøy og se blåveis dagen etter. Nå kan vi liksom velge litt årstid, sier han engasjert. 

Du da Marte, høydepunkt?
Det må være første dag med taubanen på Bygdøy, det er et skikkelig vårtegn for meg, men jeg må neste fly avgårde og koordinere litt mer sommerprogram. Husk å si at påmelding åpner opp etter påske sier Marte idet hun småløper mot kontoret sitt. 

Det skal vi få med, vi takker for praten og ønsker Marte lykke til med koordinering og Sebastian i vikariatet!

Vi fikk lurt de med på et bilde (litt motviliige, men veldig glade)


 

Skøyter byttes ut med fotball og rulleskøyter!

Gjengen fra skøytebua takker for en fantastisk skøytesesong! 

Vi har vært i kontakt med noen av de ansatte på skøytebua, nemlig Ihsan (55) og Musa (39).

Hvordan har skøytesesongen vært for dere?
Det har vært en hektisk sesong, veldig mange besøkende sier Ihsan med et smil. 
Det har vært mange innom, og spesielt hyggelig når foreldre er med skyter Musa inn. 

Hva skjer videre på skøytebua?
Nå er det blitt for varmt i været og kjølingen har blitt slått av så nå forsvinner isen fort, så nå skal vi igang med å rydde bua og slipe opp alle skøytene til neste sesong sier Musa imens han viser fram et par sløve skøyter som trenger en slip og noen nye lisser. Med så mange utlån blir det en del slitasje på utstyret sier Ihsan.
Når vi har fått gjort det så åpner vi opp igjen med sommeraktiviter som fotball, bordtennis også skal få inn alle rulleskøytene igjen, så det gleder vi oss til sier Musa mens han tar opp telefoen og leser en melding. 

Jo, jeg skal hilse alle barna og voksne som har vært innom og takke for en kanonbra skøytesesong fra Phil og Adonnay, sier Musa. 

Noe dere vil si tilslutt?
Takk for alle besøk og hjelp vi har fått, det er helt supert når foreldre kommer og hjelper oss i bua. Vi åpner snart opp for sommeraktiviteter, kom på besøk sier Musa og småtrikser litt med fotballen. Ihsan ser bort på grillen på Frigo lageret og sier til Musa at det må vi huske å ta med ned, for sommertid er grilltid. 

Så se opp for aktiviteter og grilling på Skøytebua i nær framtid.

Vi takker for intervjuet og for at de stilte opp på bildet. 

 

Påmelding vinterferietur 2017 ÅPEN!

Meld deg på nå!
Endelig har dagen kommet! Nå er påmeldingen åpen til vinterferieturen! 

Vi skal på Golsfjellet!

Ungdom (8. - 10. trinn) er fra 19/02 - 22/02
Junior (5. - 7.trinn) er fra 23/02 - 26/02

Hvordan melde seg på? 

Under fanen Aktiviteter og arrangementer, klikk på ferietilbud, velg vinterferie. 
Der vil du finne to arragementer. En for Ungdom og en for Junior. Velg den du ønsker plass på og trykk på påmelding for å få opp søknadsskjemaet. Dersom du har lyst til å lese litt mer om programmet og hva vi skal trykker du les mer! 

Alternativt:
Trykk her!

Junior: Fullt, mulig å melde seg på venteliste

Ungdom: Fullt, men det er mulig å melde seg på venteliste ved å fylle ut påmeldingen.


Blir det ikke påmeldingslapper også?
Nei, det blir ikke påmeldingslapper. Bare påmelding på nett! Super enkelt!

Funker denne på mobil også?
Ja, det gjør den!

Hvordan vet man om har fått plass?

Vi sender ut bekreftelse på om man har fått plass eller ikke. (Må ikke forveksles med påmelding mottat) Dessverre kan ikke alle få plass, men alle skal få svar. De som ikke får plass kan stå på venteliste om ønskelig. 

Ø på Snø!

Ø på snø!

I forrige uke gikk startskuddet for Ø på Snø!

Tøyen Sportsklubb arrangerer Ø på Snø for andre året! En utlånsordning helt utenom det vanlige!

Les mer om den unike muligheten her!

Første del av prosjektet er nå gjennomført. Opplæringsdager på Tryvann for alle sjuende klassinger på skolene i Bydel Gamle Oslo!
Frigo stilte med instruktører og utstyr så langt det rakk. Når vi passerer 100 elever så har selv ikke FRIGO nok utstyr, tenk det! Da er det veldig greit med utlån på tryvann i tillegg! Vi var så utrolig heldige at vi disponerte KULtur Bussen til Sparebankstiftelsen DNB denne uken! Det var godt for slitne ben og armer etter en lang dag og bare kunne sette seg inn i en god og varm buss og bli kjørt tilbake til skolen! Vi hadde 4 dager med opplæring, noen hadde kjørt før og finpussa litt på teknikken og "shredda" dagen lang, mens andre prøvde for aller første gang. Det ble delt ut en hel del high5´s og smilene satt løst. Det var bred enighet om dette var gøy og dette har vi lyst til å gjøre mer! 

Vi ønsker alle ø på snø deltakere velkommen til lageret!

Kom, lån og shredd!

Høstferietur med Sjøkorpset

I høstferien var vi på koloni!
I år dro vi sammen med Sjøkorpset! Vi hadde fire dager til rådighet! Vi hadde seilbåter, motorbåter, joller, fiskestenger, standup paddleboards, krabbefiskesnører og våtdrakter. Tema var sjøen! Vi hadde fantastisk vær og masse plass til å boltre oss på! Se bildene for å se hva man gjør på Høstferietur!

Tusen takk for turen!

Hilsen Marte, Musa, Ihsan, Oliver & Ole
Samarbeidspartnere
System provided by GetShop AS - www.getshop.com